Facebook Pixel

Stvaranjem prekrasnih i kvalitetnih proizvoda za zidove se bavimo dugi niz godina. Sve te godine smo na prvo mjesto stavljali kupca i kvalitetnu naših proizvoda. Cilj nam je na tržište donijeti kvalitetne, izdržljive proizvode (u prvom redu zidne tapete) koji će biti proizvedeni po zdravstveno i ekološki prihvatljivim standardnima.


Velikom prednošću pri proizvodnji naših tapeta smatramo tisak tehnologijom koja je u potpunosti EKO, što dokazuju Greenguard GOLD i ECO LOGO certifikati.

Prednosti našeg tiska zidnih tapeta:

- Greenguard GOLD i ECO LOGO certifikati.
- Tisak se provodi u skladu s AgBB kriterijima (ocjena A+).
- Tisak na vodenoj bazi. Ovime se eliminira izloženost visokim koncentracijama otapala i drugih tvari, bez reaktivne monomerne kemije.
- Bez ozona.
- Bez neugodnog mirisa, boje nisu štetne za ljudsko zdravlje ni za okoliš.
- Bez nikla i ostalih teških metala.
- Visoka kvaliteta i izdržljivost, boje su otporne na grebanje, blijeđenje i UV zrake.
- Prema ROADMAP TO ZERO – razina 1, bez ispuštanja opasnih kemikalija prema ZDHC standardima.
- 95% dijelova printera koje koristimo se recikliraju.
- Prazni spremnici za boju se recikliraju sukladno Planet Partners Programu.


Postojimo da bi stvarali predivne zidne dekoracije vrhunske kvalitete koje svakom prostoru daju jedinstven izgled. Kako bi dojam bio potpun u ponudi imamo više vrsta materijala, različitih struktura. Također, tapete prilagođavamo dimenzijama zida, te možemo ponuditi i izmjene na motivima, kao i promjene boja sukladno bojama u interijeru.


Idući korak dalje u stvaranju savršenih dekoracija za zidove, te imajući prije svega na umu Vaš prostor, u ponudu smo uveli materijale za izradu zidnih tapeta koji su trenirani Bio-Pruf® tehnologijom (na našem Web shopu to su MW Deluxe Smooth, MW Deluxe Rough, MW Exclusive Textile i MW Exclusive Brush).


Detaljnije, Bio-Pruf® je tehnologija koja pruža dugotrajnu antimikrobnu zaštitu, odnosno sprječava nastanak i razvoj gljivica, te drugih mikroorganizama i bakterija. Ovaj aditiv je ugrađen u naše materijale za zidne tapete tijekom procesa proizvodnje. Djeluje tako da zaustavlja rast mikroorganizama uništavanjem njihovih vezivnih enzima. Ovo je posebno važno u prostorima koje trebaju visoke higijenske uvjete, kao što su bolnice, laboratoriji, škole, vrtići i slično. Ali vjerujemo da će svaki zid biti sretniji bez gljivica i drugih mikroorganizama. A i Vi znajući da su higijenski uvjeti u Vašem prostoru korištenjem naših tapeta bolji.

Vjerujemo da je za zadovoljstvo kupca bitna i dobra korisnička podrška i brza isporuka. Kako sve samostalno proizvodimo u svom proizvodnom pogonu, narudžbe naručene danas već sutra idu u proces izrade i slanje. Tako personalizirani proizvod dobijete u roku od par dana na svoju adresu.