Facebook Pixel

test123

SKU
test123

Sve o materijalima pročitajte OVDJE. Zidovi nikad nisu potpuno ravni, savjetujemo da dodate 10 cm na visinu i širinu zida. Min. narudžba je 2 m2. Jedno tapetno ljepilo je dovoljno za cca 10 m2.

VAŽNO! Možete izabrati kako režemo Vašu tapetu: USKE TRAKE ili ŠIROKE TRAKE. Više pročitajte ispod u odjeljku Detalji.

1,00 EUR

Slike tapeta bez interijera možete preuzeti u odjeljku Download.

Napomena: boje mogu biti malo drugačije od ekrana do ekrana, te u tisku. Nažalost, na to ne možemo utjecati – ovisi o kalibraciji pojedinog monitora. Ukoliko trebate točno određenu boju, savjetujemo da prije narudžbe tapete naručite uzorak OVDJE

Postojimo da bi stvarali predivne zidne tapete vrhunske kvalitete koje svakom prostoru daju jedinstven izgled. MagisWall zidne tapete idealne su za uređenje bilo kojeg zida kako u Vašem domu, tako i u poslovnom prostoru. Postojimo više od 10 godina i proizvodimo predivne zidne dekoracije koje krase domove kupaca diljem svijeta. 
Svaki od naših motiva izrađujemo u dimenzijama Vašeg zida, na materijalu po izboru. Ukoliko trebate promjene na nekom od motiva, slobodno nas kontaktirajte.


Svi proizvodi se proizvode u našem pogonu za Zagrebu, te su rokovi isporuke minimalni (3-7 radnih dana). Područja dostave i načine plaćanja pogledajte ovdje.

Naše tapete su:

 • visokokvalitetne
  - tisak u potpunosti EKO (Greenguard GOLD i ECO LOGO certifikati) – više pročitajte ovdje.
  - vatrootporne, svaki materijal posjeduje certifikat o vatrootpornosti
  - sprječavaju rast i razvoj gljivica, te ostalih mikroorganizama i bakterija (Bio-Pruf ® sistem) – više pročitajte ovdje.
  - otporne na blijeđenje i UV zrake
  - jednostavne za postavljanje – UPUTE POGLEDAJTE OVDJE.

NAPOMENA: Sve naše materijale, osim materijala Fine Smooth možete postaviti i na drvene površine (vrata, ormare, ...), staklene i ostale ravne površine. Potrebno Vam je jače ljepilo koje također imamo u ponudi, te eventualno zaštitni premaz ako se radi o prostorima koji se puno diraju rukama. Za detalje nas slobodno kontaktirajte. 

Idealan su izbor za svaki prostor (domove, poslovne prostore, hotele, restorane, kafiće, dječje vrtiće, bolnice i slično).

U ponudi na Web shopu imamo 5 vrsta materijala na kojima izrađujemo bilo koji motiv iz naše ponude, u dimenzijama Vašeg zida. Sve o našim materijalima možete pročitati OVDJE.

 


VAŽNO - REZANJE TRAKA

Vašu tapetu možemo rezati na 2 načina (osim MW Exclusive Fiberglass – on dolazi u trakama 90-100 cm + ostatak ako ga ima):

- UŽE TRAKE – svaka traka je širine cca 55 – 65 cm, ovisno o ukupnoj dimenziji + ostatak. Ove trake je lakše postaviti, ali naravno, imate više spojeva.
- ŠIRE TRAKEsvaka traka je širine cca 115-135 cm – ovisno o ukupnoj širini Vašeg zida + ostatak. Široke trake je malo teže postaviti, ali imate manje spojeva.


Ostatak - zadnja traka može biti uža, ali nikad ne radimo previše usku - najmanje 30 cm. U opcijama prilikom narudžbe tapete jednostavno odaberite koju vrstu traka želite.  Trake lijepite jednu do druge: spoj "na nulu", trake nemaju preklop. Više pročitajte u uputama za postavljanje, odjeljak Download.


MagisWall reviews

Garancija kvalitete. MagisWall je brand kojem možete vjerovati.

Pogledajte ocjene naših kupaca OVDJE.

Kliknite na željeni dokument kako biste ga preuzeli.  

 

Opcije plaćanja ovise o državi iz koje dolazite, te će se prikazati nakon što u procesu narudžbe (unos podataka) odaberete državu.

Opcije plaćanja koje nudimo su:

- Plaćanje pri preuzimanju/pouzeće (Hrvatska i Slovenija)
- Internet bankarstvo/opća uplatnica
- Kartice (Visa, Visa Premium, Maestro, MasterCard, Diners, Discover)


Plaćanje na rate moguće je karticama ovih banaka (iznad 30 EUR / do 6 rata):

 • PBZ Maestro, Visa, Visa Premium
  - Erste&Steiermarkische bank d.d. (Visa, Diners, Maestro)
  - Istarska Kreditna Banka Umag d.d. (Maestro)
  - Sberbank d.d. (Maestro)
  - Kent Banka (Maestro)
  - Agram Banka d.d. (Maestro)
  - Slatinska banka d.d. (Maestro)

Dostavljamo bilo gdje u svijetu. Vašu narudžbu šaljemo u proizvodnju idući radni dan od dana narudžbe. Što bi značilo da dostavna služba preuzima Vašu narudžbu u roku od 3-7 radnih dana od dana narudžbe/uplate, ovisno o izabranoj opciji plaćanja. Cijenu dostave možete vidjeti i u procesu narudžbe, prije završetka iste.

 

Zemlja Euro (PDV uključen)
Austrija  €9.16
BiH €13,14
Belgija  €11.81
Bugarska €10.49
Crna Gora €13.14
Češka  €9.16
Danska (ne šaljemo Farsko otočje) €11.81
Estonija  €18.45
Finska  €19.78
Francuska €11.81
Grčka  €14.47
Hrvatska €5.50 (Besplatno za narudžbe iznad 500 €)
Irska €21.10
Italija  €13.14
Litva  €15.79
Latvija €17.12
Luksemburg  €11.81
Mađarska  €9.16
Nizozemska  €11.81
Njemačka €11,81
Poljska  €13.14
Portugal  €17.12
Rumunjska  €11.81
Slovačka  €7.83
Slovenija  €5.97
Srbija €13.14
SAD €59.73
Španjolska (ne šaljemo Kanarsko otočje i Tenerife) €19.78
Švedska €17.12
Ostale zemlje svijeta  €59.73