Facebook Pixel
Modern flowers

Modern flowers

Butterflies and floral

Butterflies and floral

Floral butterflies

SKU
DC-100012-CS100

MagisWall zidne naljepnice se izrađuju od najkvalitetnijih folija na tržištu. Precizno su strojno rezane u oblike/slova, kako bi dojam bio potpun (u prazninama nema folije). Matirane. Na zid se prenose transfer folijom. Preuzmite upute u odjeljku Download.

Za proizvode koji su rađeni u jednoj boji i za koje je omogućena opcija izbora boje kartu boja pogledajte ispod.

33,05 EUR

120 x 100 cm

MagisWall zidne naljepnice se izrađuju od najkvalitetnijih folija na tržištu. Između naljepnica, slova, oblika, praznina nema folije, kako bi naljepnice izgledale kako ste ih nacrtali na zidu. Precizno su strojno rezane u oblike/slova, kako bi dojam bio potpun. Uz to su savršeno matirane i nema iritantnog sjaja sjajnih naljepnica.

Da bi sve mogli prenijeti na zid dolaze s transfer folijom preko. Lijepe se po principu tetovaže. Jednostavno naljepnicu prenesete na zid pomoću transfer folije, poravnate te pažljivo uklonite transfer foliju i samo oblici/slova ostanu na zidu.

Na Web shopu imamo dvije vrste naljepnica. Jednobojne su rezane iz folija u bojama, dok su višebojne printane, pa nakon toga strojno obrezivane. Više o našem EKO TISKU pročitajte ovdje.

Naše naljepnice možete lijepiti na razne površine, kao što su zid, staklo drvo, pločice, namještaj, vrata. Ne oštećuju podlogu i lako se skidaju. Idealna su dekoracija Vašem dnevnom boravku, kuhinji, spavaćoj ili dječjoj sobi, pa čak i kupaonici.
Ukoliko trebate izmjene na bilo kojem motivu, naši dizajneri Vam stoje na raspolaganju. Slobodno nas kontaktirajte.

MagisWall reviews

Garancija kvalitete. MagisWall je brand kojem možete vjerovati.

Pogledajte ocjene naših kupaca OVDJE.

Kliknite na željeni dokument kako biste ga preuzeli.  

MagisWall paleta boja

U odjeljku Download možete jednostavno preuzeti sliku naše tapete za vlastite vizualizacije.

Također, stojimo Vam na raspolaganju za prilagodbe tapeta sukladno potrebama Vašeg dizajna interijera, kao i za grafički dizajn tapete prema Vašem naputku. MagisWall tim ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji zidnih tapeta, slika na platnu i naljepnica u svim vrstama objekata (domovi, hoteli, restorani, kafići, uredi, vrtići, bolnice…). Naše tapete imaju sve certifikate za bilo koju vrstu interijera, više možete pročitati u odjeljku Materijali i odjeljku Tisak.

Za sve upite slobodno nas kontaktirate:  projects@magiswall.com

Postojimo da bi stvarali predivne zidne tapete vrhunske kvalitete koje svakom prostoru daju jedinstven izgled. Kako bi dojam bio potpun svaki dizajn tapete možemo ponuditi u više vrsta materijala, različitih struktura. Također, svaki dizajn prilagođavamo dimenzijama zida, te možemo ponuditi i izmjene na motivima, kao i promjene boja sukladno bojama u interijeru. Vrhunska kvaliteta tiska, fini materijali zadivljujućih tekstura čine naše tapete luksuznim proizvodom koji će se divno uklopiti u bilo koji interijer.

 

Ovo su materijali iz naše ponude:

MW FINE SMOOTH

Visokokvalitetni glatki, matirani tapetni materijal. 100% PVC-free. Težina ovog materijala je 180 g/m2. Certifikat o vatrootpornosti: C-s1-d0. 


MW DELUXE SMOOTH

Visokokvalitetni matirani, poluglatki materijal s laganom teksturom finih vlakana. Težina ovog materijala za izradu zidnih tapeta je 350 g/m2.

Tretiran po Bio-Pruf® - tehnologija koja pruža dugotrajnu antimikrobnu zaštitu, odnosno sprječava nastanak i razvoj gljivica, te drugih mikroorganizama i bakterija. Više pročitajte na našem blogu.

Vatrootporan – certifikat b,s1,d0, sukladno prema Euroclass certifikaciji EN 13501-1. Ovaj materijal ima i A+ ocjenu French VOC regulation DEVL 1104875A. 


MW DELUXE ROUGH

Visokokvalitetni, matirani materijal sa izrađenom strukturom grubljeg, nezavršenog zida.Težina ovog materijala za izradu zidnih tapeta je 350 g/m2. 

Tretiran po Bio-Pruf® - tehnologija koja pruža dugotrajnu antimikrobnu zaštitu, odnosno sprječava nastanak i razvoj gljivica, te drugih mikroorganizama i bakterija. Više pročitajte na našem blogu. Vatrootporan – certifikat b,s1,d0, sukladno prema Euroclass certifikaciji EN 13501-1. Ovaj materijal ima i A+ ocjenu French VOC regulation DEVL 1104875A. 


MW EXCLUSIVE TEXTILE

Visokokvalitetni, matirani materijal sa izrađenom strukturom tekstila, slikarskog platna. Njihova matirana površina i izražena struktura dati će luksuzan i prirodan izgled svakom dizajnu. Težina ovog materijala za izradu zidnih tapeta je 350 g/m2

Tretiran po Bio-Pruf® - tehnologija koja pruža dugotrajnu antimikrobnu zaštitu, odnosno sprječava nastanak i razvoj gljivica, te drugih mikroorganizama i bakterija. Više pročitajte na našem blogu. Vatrootporan – certifikat b,s1,d0, sukladno prema Euroclass certifikaciji EN 13501-1. Ovaj materijal ima i A+ ocjenu French VOC regulation DEVL 1104875A. 


MW EXCLUSIVE FIBERGLASS - WET PROGRAM

Visokokvalitetni materijal napravljen od stakloplastike (Fiberglassa), te pogodan za postavljanje u vlažne prostore.  Uz odgovarajuće ljepilo, primere i premaze, ovaj materijal je idealna i kvalitetna zamjena za pločice u kupaonicama, kuhinji i drugim mokrim prostorima. Fino pletena vlakna daju ovom materijalu šarmantnu strukturu koja će ostati na oko vidljiva i nakon nanošenja premaza.

Težina ovog materijala je 210 g/m2. Ovakva vrsta materijala mora biti tanja kako bi zajedno s ljepilom i premazima činila kompaktnu cjelinu.  Naravno, zid mora biti pripremljen sukladno uputama, te je potrebno koristiti specijalizirano ljepilo i završne premaze.U uputama koje možete preuzeti u odjeljku Download smo uključili preporučene proizvođače primera, ljepila i premaza za ovu vrstu tapeta.


 

Ostale informacije:


- Jednostavne za održavanje, slobodno prebrišite vlažnom krpom.
- Jednostavno postavite sami: nova paste-the-wall tehnologija. Upute preuzmite u odjeljku Download (dolaze i uz svaku naručenu tapetu). Tapetno ljepilo se nanosi samo na zid, te tapetu jednostavno poravnate po nanesenom tapetnom ljepilu.
- Za postavljanje ovih tapeta ćete trebati i tapetno ljepilo, kojeg također možete naručiti putem našeg Web shopa u opciji za tapetno ljepilo (osim za MW Exclusive Fiberglass - WET PROGRAM - sve za sistem vodootpornih tapeta naručite ovdje). Nema mazanja tapete, prljanja i zaštite podova. Jednostavno, brzo i uredno.


VAŽNO - REZANJE TRAKA

Vašu tapetu možemo rezati na 2 načina (osim MW Exclusive Fiberglass – on dolazi u trakama 90-100 cm + ostatak ako ga ima):

- UŽE TRAKE – svaka traka je širine cca 55 – 65 cm, ovisno o ukupnoj dimenziji + ostatak. Ove trake je lakše postaviti, ali naravno, imate više spojeva.
- ŠIRE TRAKEsvaka traka je širine cca 115-135 cm – ovisno o ukupnoj širini Vašeg zida + ostatak. Široke trake je malo teže postaviti, ali imate manje spojeva.


Ostatak - zadnja traka može biti uža, ali nikad ne radimo previše usku - najmanje 30 cm. U opcijama prilikom narudžbe tapete jednostavno odaberite koju vrstu traka želite.  Trake lijepite jednu do druge: spoj "na nulu", trake nemaju preklop. Više pročitajte u uputama za postavljanje, odjeljak Download.

Tri su elementa stvaranja prekrasnih zidnih tapeta vrhunske kvalitete: dizajn, materijal i visoka kvaliteta tiska. Velikom prednošću pri proizvodnji naših tapeta smatramo tisak tehnologijom koja je u potpunosti EKO, što dokazuju Greenguard GOLD i ECO LOGO certifikati.


Prednosti našeg tiska zidnih tapeta:


- Greenguard GOLD i ECO LOGO certifikati.
- Tisak se provodi u skladu s AgBB kriterijima (ocjena A+).
- Tisak na vodenoj bazi. Ovime se eliminira izloženost visokim koncentracijama otapala i drugih tvari, bez reaktivne monomerne kemije.
- Bez ozona.
- Bez neugodnog mirisa, boje nisu štetne za ljudsko zdravlje ni za okoliš.
- Bez nikla i ostalih teških metala.
- Visoka kvaliteta i izdržljivost, boje su otporne na grebanje, blijeđenje i UV zrake.
- Prema ROADMAP TO ZERO – razina 1, bez ispuštanja opasnih kemikalija prema ZDHC standardima.
- 95% dijelova printera koje koristimo se recikliraju.
- Prazni spremnici za boju se recikliraju sukladno Planet Partners Programu.

Korištenjem vrhunskim materijala i beskompromisne kvalitete tiska, kao i činjenice da je tisak u potpunosti EKO, naše tapete se idealan izbor za sve prostore: domove, urede, hotele, apartmane, pa sve do škola, dječjih vrtića i bolnica.

 

Opcije plaćanja ovise o državi iz koje dolazite, te će se prikazati nakon što u procesu narudžbe (unos podataka) odaberete državu.

Opcije plaćanja koje nudimo su:

- Plaćanje pri preuzimanju/pouzeće (Hrvatska i Slovenija)
- Internet bankarstvo/opća uplatnica
- Kartice (Visa, Visa Premium, Maestro, MasterCard, Diners, Discover)


Plaćanje na rate moguće je karticama ovih banaka (iznad 30 EUR / do 6 rata):

 • PBZ Maestro, Visa, Visa Premium
  - Erste&Steiermarkische bank d.d. (Visa, Diners, Maestro)
  - Istarska Kreditna Banka Umag d.d. (Maestro)
  - Sberbank d.d. (Maestro)
  - Kent Banka (Maestro)
  - Agram Banka d.d. (Maestro)
  - Slatinska banka d.d. (Maestro)

Dostavljamo bilo gdje u svijetu. Vašu narudžbu šaljemo u proizvodnju idući radni dan od dana narudžbe. Što bi značilo da dostavna služba preuzima Vašu narudžbu u roku od 3-7 radnih dana od dana narudžbe/uplate, ovisno o izabranoj opciji plaćanja. Cijenu dostave možete vidjeti i u procesu narudžbe, prije završetka iste.

 

Zemlja Euro (PDV uključen)
Austrija  €9.16
BiH €13,14
Belgija  €11.81
Bugarska €10.49
Crna Gora €13.14
Češka  €9.16
Danska (ne šaljemo Farsko otočje) €11.81
Estonija  €18.45
Finska  €19.78
Francuska €11.81
Grčka  €14.47
Hrvatska €5.50 (Besplatno za narudžbe iznad 500 €)
Irska €21.10
Italija  €13.14
Litva  €15.79
Latvija €17.12
Luksemburg  €11.81
Mađarska  €9.16
Nizozemska  €11.81
Njemačka €11,81
Poljska  €13.14
Portugal  €17.12
Rumunjska  €11.81
Slovačka  €7.83
Slovenija  €5.97
Srbija €13.14
SAD €59.73
Španjolska (ne šaljemo Kanarsko otočje i Tenerife) €19.78
Švedska €17.12
Ostale zemlje svijeta  €59.73