tel: 01 4843-100 | mail:info@magiswall.hr | FACEBOOK | INSTAGRAM
(0 proizvoda) - 0,00 kn

Nemate artikala u košarici.

by Marjan Radović

Donosimo kolekciju slika na platnu našeg poznatog fotografa Marjana Radovića.

Dostupne veličine su:

50 x 37 cm i 75 x 50 cm

Vašu sliku printamo na slikarsko platno visoke kvalitete, te ju postavimo na blind ramu OD PUNOG DRVETA! Sa stražnje strane dolaze i zakačke za jednostavno postavljanje na zid. 

GARANCIJA NA PROIZVOD je 5 GODINA, isporuka u roku od 3 radna dana!


O autoru:

Marjan Radović, mag.eng.geod. & geoinf. rođen 1976. god. u Zagrebu, instruktor ronjenja po nekoliko svijetskih asocijacija, savršen je primjer kako kombinirati strast za ronjenjem, fotografijom i ekstremnim sportovima. Kao što je i sam njegov pristup fotografiji ekstavagantan i drugačiji tako i njegove izložbe odstupaju od stereotipa, pa uz klasične galerijske prostore obožava pripremati izložbe na potopljenim brodovima poput one na potopljenom brodu Peltastis, Baron Gautsch.... Iza sebe ima 100-tak samostalnih i 70-tak zajedničkih izložbi. Službeni je podvodni fotograf i snimatelj međunarodnih prvenstava u ronjenju na dah, službeni fotograf za Red Bull Hrvatska, stručni suradnik za specijalizirani časopis o ronjenju, te direktor fotografije na međunarodnom festivalu podvodne fotografije i filma .Sponzorirani Maresov ronioc.

Dobitnik je brojnih nagrada hrvatskih i svjetskih časopisa specijaliziranih za podvodnu i akcijsku fotografiju. 

Na festivalu kreativnih komunikacija Sudnji dan svrstan je u tri najbolja fotografa,  finalist je svjetskog prvenstava u podvodnoj fotografiji „Underwaterphotography.com" 2010, 2 mjesto na svijetu  2013  u natjecanju u podvodnoj fotografiji između 40000 fotografija.

2013 i 2014 fotografije su mu objavljene u top 10 action highlight  fotografija Red Bull Content Pool agenicije, specijalna nagrada UNDP-a za podvod nu fotografiju, pobjednik godišnjeg natječaja uglednog američkog časopisa i portala PDN, akcijska fotografija 2014....

 Više:

WEB   |   Facebook

 

Mreža  Popis 

18 Artikl(ala)

po stranici

Mreža  Popis 

18 Artikl(ala)

po stranici