tel: 01 4843-100 | mail:info@magiswall.hr | FACEBOOK | INSTAGRAM
(0 proizvoda) - 0,00 kn

Nemate artikala u košarici.

Pogledaj više

Dubrovnik by Marjan Radović - Canvas

Budite prvi koji će ocijeniti ovaj proizvod

Šifra proizvoda: CMR101
-

Budite prvi koji će ocijeniti ovaj proizvod

289,00 kn 231,20 kn

* Obavezna polja

289,00 kn 231,20 kn
Opis proizvoda

  Detalji

  Donosimo kolekciju slika na platnu našeg poznatog fotografa Marjana Radovića.

  Dostupne veličine su:

  50 x 37 cm i 75 x 50 cm

  Vašu sliku printamo na slikarsko platno visoke kvalitete, te ju postavimo na blind ramu OD PUNOG DRVETA! Sa stražnje strane dolaze i zakačke za jednostavno postavljanje na zid. 

  GARANCIJA NA PROIZVOD je 5 GODINA, isporuka u roku od 3 radna dana!


  O autoru:

  Marjan Radović, mag.eng.geod. & geoinf. rođen 1976. god. u Zagrebu, instruktor ronjenja po nekoliko svijetskih asocijacija, savršen je primjer kako kombinirati strast za ronjenjem, fotografijom i ekstremnim sportovima. Kao što je i sam njegov pristup fotografiji ekstavagantan i drugačiji tako i njegove izložbe odstupaju od stereotipa, pa uz klasične galerijske prostore obožava pripremati izložbe na potopljenim brodovima poput one na potopljenom brodu Peltastis, Baron Gautsch.... Iza sebe ima 100-tak samostalnih i 70-tak zajedničkih izložbi. Službeni je podvodni fotograf i snimatelj međunarodnih prvenstava u ronjenju na dah, službeni fotograf za Red Bull Hrvatska, stručni suradnik za specijalizirani časopis o ronjenju, te direktor fotografije na međunarodnom festivalu podvodne fotografije i filma .Sponzorirani Maresov ronioc.

  Dobitnik je brojnih nagrada hrvatskih i svjetskih časopisa specijaliziranih za podvodnu i akcijsku fotografiju. 

  Na festivalu kreativnih komunikacija Sudnji dan svrstan je u tri najbolja fotografa,  finalist je svjetskog prvenstava u podvodnoj fotografiji „Underwaterphotography.com" 2010, 2 mjesto na svijetu  2013  u natjecanju u podvodnoj fotografiji između 40000 fotografija.

  2013 i 2014 fotografije su mu objavljene u top 10 action highlight  fotografija Red Bull Content Pool agenicije, specijalna nagrada UNDP-a za podvod nu fotografiju, pobjednik godišnjeg natječaja uglednog američkog časopisa i portala PDN, akcijska fotografija 2014....

   Više:

  WEB   |   Facebook

   

Komentari korisnika

  Napišite vlastiti komentar

  Ocijenite: Dubrovnik by Marjan Radović - Canvas