tel: +385 (0) 1 4843 100 | mail:info@magiswall.hr | FACEBOOK | INSTAGRAM
(0 proizvoda) - 0,00 kn

Nemate artikala u košarici.

MagisWall zidna naljepnica - Sat uspomene u crnoj boji

Pogledaj više

 • MagisWall zidna naljepnica - Sat uspomene u crnoj boji
 • MagisWall zidna naljepnica - Sat uspomene u tamnosivoj boji
 • MagisWall zidna naljepnica - Sat uspomene u crnoj boji
 • MagisWall zidna naljepnica - Sat uspomene u crnoj boji

Sat Uspomene - OKVIRI OD NALJEPNICA

Budite prvi koji će ocijeniti ovaj proizvod

Šifra proizvoda: S111

Boja u kojoj je dostupna zidna naljepnica Sat uspomene pogledajte klikom na sliku:Paleta boja

Budite prvi koji će ocijeniti ovaj proizvod

319,00 kn 223,30 kn

* Obavezna polja

319,00 kn 223,30 kn
Opis proizvoda

  Detalji

  U paketu dolazi:

  1. naljepnica sa ucrtanim gabaritima koju prvu lijepite kako bi pravilno postavili okvire za slike i satni mehanizam. Dimenzije 42 x 42 cm. Točkice služe kako bi u pravoj visini za pojedinu brojku postavili sliku,tj. kako bi poslije sat išao pravilno. 4 crte u sredini su za postavljanje satnog mehanizma.

  2. 12 naljepnica okvira za slike. U okvire idu standardne slike dimenzija 15 x 10 cm. Sami određujete hoćete li okvir postaviti vodoravno ili okomito, ovisno o Vašoj slici. NAPOMENA: Naravno, Vaše slike ne dolaze u paketu. Izaberite omiljene u Vašem albumu i koristite npr obostrano ljepljivu  traku za postavljanje slika u okvire.

  3. Citat: Obitelj gdje život počinje & ljubav nikad ne završava ukupne dimenzije 75 x 10 cm kojeg možete rasporediti kako želite. Npr izrezati svaku riječ posebno i postaviti oko sata. A možete ju postaviti i na drugo mjesto, ne nužno uz sat.

  4. Njemački satni mehanizam sa zakačkom za vješanje i kazaljke.

   Na naše satove dajemo ČAK 3 godine garancije!


  Naljepnice satovi dostupni su u svim bojama i dimenzijama. Sat uspomene idealno će se uklopiti u svaki dnevni boravak, idealan je poklon u svakoj prilici. Ovaj fora zidni sat u kojega možete staviti svoje fotografije idealno će se uklopiti u svaki dom. Dekorativne naljepnice možete lijepiti na zid, staklo, drvo i sve ostale ravne površine.

  Ukoliko su Vam potrebne druge dimenzije, ili drugi motivi obratite se našoj službi za korisnike koja Vam stoji na raspolaganju. Kontaktirati nas možete na više načina: putem live chata u donjem desnom kutu, na broj telefona 01 4843 100, mail: info@magiswall.hr, ili putem našeg Facebook pagea (kojeg lajkajte ako već niste :) -LINK)

   

Komentari korisnika

  Napišite vlastiti komentar

  Ocijenite: Sat Uspomene - OKVIRI OD NALJEPNICA