Veliko nam je zadovoljstvo najaviti da MagisWall sudjeluje na Međunarodnom festivalu gastronomije i turizma Adriatic Gastro Show koji se po 8. put održava u splitskoj Spaladium areni.

Spaladium arena – Split

01. do 04. veljače 2023. godine

Štand br. 96 (kat)

Na sajmu ćemo predstaviti naš brand dekoracija za zidove MagisWall, te novu kolekciju zidnih tapeta naziva Mediteran, koja će biti savršena točka na i svakom modernom i ugodnom turističkom objektu duž naše obale.

Na sajmu ćete moći vidjeti više od 100 naših motiva u uvećanom formatu, više od 30 m2 postavljenih tapeta, uzorke svih materijala na kojima radimo zidne tapete, te porazgovarati s našim stručnim osobljem o mogućnostima za uređenje Vašeg zida. Biti će dostupni i besplatni uzorci za ponijeti, kako bi u miru mogli razmisliti o idealom materijalu za Vašu novu tapetu.

Ukoliko se bavite dizajnom interijera, posjetite nas i provjerite mogućnosti suradnje, te preuzmite besplatni katalog naših materijala za izradu zidnih tapeta. Najaviti se možete na projects@magiswall.com ili na 0917503788.

Sve zidne tapete pogledajte OVDJE

 

„Adriatic Gastro Show je najveća i najkvalitetnija HORECA sajamska manifestacija u regiji koja ugošćuje najpoznatija imena iz područja gastronomije, vinarstva, turizma, te tvrtke iz sfere ugostiteljstva i opremanja prostora… Ovim posebnim doprinosom hrvatskoj turističkoj, a time i gastro industriji, organizator želi približiti svoju ponudu svim posjetiteljima, a ne samo profesionalcima… te time osigurati izvrsnu priliku da se učvrste dosadašnji i sklope novi poslovni i prijateljski kontakti.“