Stvaranjem prekrasnih i kvalitetnih proizvoda za zidove se bavimo dugi niz godina. Sve te godine smo na prvo mjesto stavljali kupca i kvalitetnu naših proizvoda. Cilj nam je na tržište donijeti kvalitetne, izdržljive proizvode (u prvom redu zidne tapete) koji će biti proizvedeni po zdravstveno i ekološki prihvatljivim standardnima.

Naš tisak odlikuje visoka kvaliteta, izdržljivost, boje su otporne na grebanje i proizvodi se mogu održavati vlažnom krpom.

U tisku svih svojih proizvoda koristimo isključivo tehnologiju koja je u potpunosti EKO. Naš tisak posjeduje mnoge certifikate, od kojih bi izdvojili Greenguard GOLD (najveća razina pogodnosti za interijere).

Tisak je na vodenoj bazi, čime je eliminirana izloženost visokim koncentracijama otapala i drugih tvari. Naš tisak je bez mirisa, nije štetan za ljudsko zdravlje ni za okoliš.

Cilj nam je bio stvoriti proizvod koji je siguran za bilo koje okruženje. Tako naši proizvodi imaju sve potrebne certifikate za bilo koji prostor – čak do bolnica. Uz pojedine materijale za tapete koji su tretirani po Bio Pruf sistemu (zaštita od gljivica i ostalih mikroorganizama, više pogledajte OVDJE) – naše tapete su najviše što se može postići sukladno higijenskim, zdravstvenim i ekološkim standardima, a tiče se proizvoda iz domene digitalnog tiska.

Nadalje, boje koje koristimo su bez nikla i ostalih teških metala.  Prema ROADMAP TO ZERO – boje su označene razinom 1 (najbolja razina),  bez ispuštanja opasnih kemikalija prema ZDHC standardima.

Također, nama (a vjerujemo i Vama) jednako bitno – kad je životni vijek nekog od naših printera gotov, 95% njegovih dijelova se može reciklirati. Također, kad ispraznimo spremnik boje, oni se također recikliraju sukladno Planet Partners Programu.