Posvećeni smo stvaranju savršenih tapeta za Vaše zidove. Uz dizajn, za savršenu tapetu potrebna je visoka kvaliteta tiska i materijala za zidne tapete.

No, nismo tu stali. Tehnologija kojom printamo naše tapete je u potpunosti EKO, što dokazuju Greenguard GOLD  i ECO LOGO certifikati. Naši materijali su pogodni za bilo koji prostor, pa i bolnice, dječje vrtiće i škole.

Idući korak dalje u stvaranju savršenih dekoracija za zidove, te imajući prije svega na umu Vaš prostor, u ponudu smo uveli materijale za izradu zidnih tapeta koji su trenirani Bio-Pruf® tehnologijom (na našem Web shopu to su MW Deluxe Smooth, MW Deluxe Rough i MW Exclusive Textile).

 

Što to znači?

Bio-Pruf® je tehnologija koja pruža dugotrajnu antimikrobnu zaštitu, odnosno sprječava nastanak i razvoj gljivica, te drugih mikroorganizama i bakterija. Ovaj aditiv je ugrađen u naše materijale za zidne tapete tijekom procesa proizvodnje. Djeluje tako da zaustavlja rast mikroorganizama uništavanjem njihovih vezivnih enzima.

Ovo je posebno važno u prostorima koje trebaju visoke higijenske uvjete, kao što su bolnice, laboratoriji, škole, vrtići i slično. Ali vjerujemo da će svaki zid biti sretniji bez gljivica i drugih mikroorganizama. A i Vi znajući da su higijenski uvjeti u Vašem prostoru korištenjem naših tapeta bolji.