Facebook Pixel

Blog

 1. MagisWall @ Adriatic Gastro Show / Split / 1.-4.2.

  Veliko nam je zadovoljstvo najaviti da MagisWall sudjeluje na Međunarodnom festivalu gastronomije i turizma Adriatic Gastro Show koji se po 8. put održava u splitskoj Spaladium areni.

  Spaladium arena – Split

  01. do 04. veljače 2023. godine

  Štand br. 96 (kat)

  Na sajmu ćemo predstaviti naš brand dekoracija za zidove MagisWall, te novu kolekciju zidnih tapeta naziva Mediteran, koja će biti savršena točka na i svakom modernom i ugodnom turističkom objektu duž naše obale.

  Na sajmu ćete moći vidjeti više od 100 naših motiva u uvećanom formatu, više od 30 m2 postavljenih tapeta, uzorke svih materijala na kojima radimo zidne tapete, te porazgovarati s našim stručnim osobljem o mogućnostima za uređenje Vašeg zida. Biti će dostupni i besplatni uzorci za ponijeti, kako b

  Pročitajte više »
 2. Prednosti „paste-the-wall“ principa lijepljenja

  Sa sigurnošću možemo reći da je ovaj princip postavljanja zidnih tapeta smanjio vrijeme potrebno za postavljanje tapete za 30 do 50%.

  Pročitajte više »
 3. Zašto EKO TISAK naših proizvoda?

  Naš tisak odlikuje visoka kvaliteta, izdržljivost, boje su otporne na grebanje i proizvodi se mogu održavati vlažnom krpom

  Pročitajte više »
 4. Bio-pruf® antibakterijska tehnologija – zašto su neki naši materijali za zidne tapete tretirani po BioPruf sistemu?

  Bio-Pruf® je tehnologija koja pruža dugotrajnu antimikrobnu zaštitu, odnosno sprječava nastanak i razvoj gljivica, te drugih mikroorganizama i bakterija.

  Pročitajte više »